

Στα επίπεδα μόλυνσης στην Αττική αναφέρθηκε ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, ο οποίος μίλησε για τον λόγο που παρατηρείται μια αποκλιμάκωση.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «οι αναλύσεις που έχουμε κάνει είναι από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και την Τετάρτη του Πάσχα και είδαμε μια επιπλέον μείωση της τάξης του 15%», σε σχέση με στοιχεία που ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ και αφορούν το διάστημα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη.
Ο καθηγητής αναλυτικής χημείας στο ΕΚΠΑ, επεσήμανε πως «φαίνεται μια ύφεση στο ιικό φορτίο. Θέλουμε να δούμε και τα στοιχεία της επόμενης εβδομάδας που θα ανοίξουν και τα σχολεία», ώστε να υπάρξει βεβαιότητα για τη μείωση του ιικού φορτίου.
«Αυτό που πιστεύω ότι έχει επιδράσει θετικά είναι η ένταση των εμβολιασμών. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο όπλο. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να ενταθεί το επόμενο διάστημα και όλα θα πάνε μια χαρά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Θωμαΐδης.
Σχετικά Νέα
Hellenic Train – ΟΣΕ: Καθυστερήσεις και αλλαγές δρομολογίων λόγω τεχνικών εργασιών
Σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και ματαιώσεις υπάρχουν σε δρομολόγια τόσο στον υπεραστικό άξονα Αθήνα –.
Σπαρτιάτες: Αθώοι και οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
Αθωώθηκαν και οι 13 κατηγορούμενοι στη δίκη των Σπαρτιατών. Απηλλάγησαν από την κατηγορία της.
Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στα Διαβατά
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα, περιστατικό επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.