Ν. Ταχιάος: Να δοθεί αυτοδυναμία σε μια κυβέρνηση που μπορεί να αλλάξει τον τόπο

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ έχει αλλάξει και πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία να κυβερνήσει και να αποδείξει που μπορεί να οδηγηθεί η χώρα με μια διαφορετική πολιτική, η οποία θα επενδύει στην παραγωγική Ελλάδα, στον ιδιωτικό τομέα, θα προστατεύει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που επέλεξε η σημερινή κυβέρνηση. Και κυρίως θα είναι ενωτική» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FΜ», υποστήριξε πως η κάλπη της 7ης Ιουλίου θα είναι άδεια και δεν θα έχει μέσα τις ψήφους των πρόσφατων Ευρωεκλογών, γι’ αυτό και κάλεσε τους ψηφοφόρους να «δώσουν αυτοδυναμία σε μια κυβέρνηση που μπορεί να αλλάξει τον τόπο».

«Με προβληματίζει το γεγονός ότι οι πολίτες αποφασίζουν εύκολα την αποχή. Εγώ δεν βρίσκω ότι τα μπάνια του λαού αποτελούν λόγο αποχής. Πρέπει να δούμε αυτό που είπε στη χθεσινή εκδήλωση ο Κώστας Καραμανλής, πως η χώρα έχει ανάγκη από μια εθνική αυτοπεποίθηση. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ο κ.Ταχιάος πως «αυτό που αποδεικνύεται από τα χρόνια της κρίσης είναι ότι υπάρχουν πολλοί τύποι, που κατά βάση είναι αγύρτες, έχουν φτιάξει σημαίες ευκαιρίας ή σημαίες μίας σεζόν. Πήραν την ψήφο του κόσμου και μετά διαψεύστηκαν ή εξαφανίστηκαν», ενώ αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας πως προεκλογικά «πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Επανέλαβε, τέλος, την πρόθεση του να συνεργαστεί με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ώστε να διοικηθεί ο κεντρικός δήμος, ενώ συμπλήρωσε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ο ίδιος θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο ως επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Φωτογραφία intime news

Σχετικά Νέα