

Μπορεί να υπάρξει επανάκαμψη της επιδημίας, τόνισε ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας, ωστόσο πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.
Σύμφωνα με τα όσα λένε οι ειδικοί τα μέτρα θα αξιολογούνται ανά 24ωρο. “Παρακολουθούμε την επιδημία κάθε μέρα και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα επαναλάβουμε τα μέτρα”, είπε ο καθηγητής όπως μεταδίδει το skai.gr.
Επίσης, είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν και γεωγραφικοί περιορισμοί αναλόγως της πορείας του ιού στη χώρα. “Όλα είναι επικίνδυνα από τα σχολεία μέχρι τις εκκλησίες για επανάκαμψη επιδημίας”.
Γι’ αυτό, όπως είπε, θα γίνουν προσεκτικά ανοίγματα με τακτικό έλεγχο των επιδημιολογικών δεδομένων.
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Τα συλλυπητήρια για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου
Συλλυπητήρια επιστολή για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου απέστειλε ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου.
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.