Ν.Ρωμανός: Η ΝΔ ψηφίστηκε για να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες θλιβερές εικόνες

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στη καταδικαστέα επίθεση εναντίον του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ρωμανός αναφέρει πως η Νέα Δημοκρατία  ψηφίστηκε από τους πολίτες για να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες θλιβερές εικόνες ντροπής.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η Νέα Δημοκρατία ψηφίστηκε από τους πολίτες για να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες θλιβερές εικόνες ντροπής. Το πρώτο μεγάλο βήμα ήταν η κατάργηση του ασύλου της ανομίας. Είναι προφανές ότι χρειάζονται πολλά ακόμα. Σε αυτό το πλαίσιο και στη βάση της κοινής παραδοχής ότι η ομόθυμη καταδίκη αυτής της αισχρής πράξης δεν αρκεί, αλλά απαιτείται η ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών, ο Πρωθυπουργός έχει τηλεδιάσκεψη με τους Πρυτάνεις όλης της χώρας καθώς και με τις ηγεσίες των Υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη τη Δευτέρα το απόγευμα.
Πανεπιστημιακή αστυνομία και κάρτα εισόδου είναι δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες καλύπτονται πλέον και από το νομικό πλαίσιο μετά την εμβληματική κατάργηση του ασύλου ανομίας και έχουν κατατεθεί επίσημα από ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το αίσχος της ανομίας, των τραμπουκισμών και της βίας των μειοψηφιών στα πανεπιστήμια θα τελειώνει μια και καλή με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πράξεις σαν τη χθεσινή επιβεβαιώνουν πόσο ώριμες είναι οι συνθήκες, πόσο επιτακτική η ανάγκη και πόσο αποφασισμένη η κοινωνία ανεξαρτήτως ιδεολογικών καταβολών, να στηρίξει την Κυβέρνηση και την εκπαιδευτική κοινότητα σε αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά Νέα