Ν. Ρωμανός για SMS Καλογρίτσα: Γκρεμίζεται το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για “αναδιανομή”

«Νομίζω ότι και εκεί γκρεμίζεται ένα σύνθημα δεκαετιών για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάμαι να μιλάνε πάντα για αναδιανομή. Τελικά αποδεικνύονται μάστερς στη διανομή, από τη διανομή σακουλών και τσαντών που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο μέχρι και τη διανομή ποσοστών στους καναλάρχες, που επίσης αποκαλύπτεται από το συγκεκριμένο sms που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Καλογρίτσας» ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, σχετικά με το γραπτό μήνυμα που προσκόμισε χθες η πλευρά Καλογρίτσα, στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Και επίσης προφανώς έχει πολλή πλάκα, όλα αυτά να αποκαλύπτονται για ανθρώπους που είχαν κάνει σημαία δήθεν, την ανάγκη και τον αγώνα για ελευθεροτυπία, για διαφάνεια» προσέθεσε.

Απαντώντας στη δημοσιογράφο που αντιπαρέβαλε τις υποθέσεις που βγήκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα με βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Ρωμανός τόνισε πως «για τη Νέα Δημοκρατία, επώνυμες ένορκες καταγγελίες για βαλίτσες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα δεν έχουν γίνει ποτέ». Ειδικά σε σχέση με τον κύριο Πάτση και τον κύριο Χειμάρα, οι οποίοι επισημάνθηκαν στον κ. Ρωμανό, τόνισε πως «δεν έχουν καμία σχέση με βαλίτσες μαύρου χρήματος που κατέληγαν κεντρικά στο κόμμα». «Γιατί αυτή είναι η καταγγελία, την οποία δεν έκανε μόνο η συγκεκριμένη γραμματέας η οποία δέχθηκε μήνυση, έχει κάνει χρόνια τώρα ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος φαντάζομαι ότι μετά και τα χθεσινά θα περιμένει κάποια μήνυση, την οποία όμως χρόνια τώρα δεν έχει πάρει από κανέναν, ούτε από τον κύριο Τσίπρα που φαίνεται ως υπεύθυνος του κόμματος να είναι ουσιαστικά αυτός που αποδέχεται αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις βαλίτσες με τα χρήματα, ούτε τόσα χρόνια από το ίδιο το κόμμα, ούτε από τον κύριο Τσίπρα, ούτε από τον κύριο Παππά πολύ περισσότερο» συμπλήρωσε ο κ. Ρωμανός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα