

Τη διαγραφή του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός μετά τις δηλώσεις του περί «κυβέρνησης που δολοφονεί» σε τηλεοπτική διαμάχη που είχαν στο κανάλι Action 24.
Ο κ. Ρωμανός στη δήλωσή του αναφέρει:
«Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι «κυβέρνηση που δολοφονεί», απειλώντας λίγο αργότερα και με άσκηση βίας.
Δεν πρόκειται μόνο για την απόλυτη αποτύπωση της πιο χυδαίας κομματικής εργαλειοποίησης μιας ανείπωτης εθνικής τραγωδίας, αλλά και για στάσεις και συμπεριφορές που μέχρι τώρα σε αυτή τη χώρα είχαμε δει μόνο από κόμματα εκτός δημοκρατικού τόξου.
Όταν σε προηγούμενη περίοδο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει αντίστοιχη δήλωση -αναφερόμενος στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού- είχε τότε διαγραφεί από τον κ. Τσίπρα.
Αναμένω ο κ. Φάμελλος να διαγράψει σήμερα τον κ. Αλεξιάδη και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να καταδικάσει τη χυδαία δήλωση και την άθλια συμπεριφορά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».
Ακούστε τις δηλώσεις του Ρωμανού στον ΣΚΑΪ 100,3:
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.