Ν.Παππάς: Να προχωρήσουν γρήγορα με τα κορμοδέματα

Ο τομεάρχης υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “η κυβέρνηση πρέπει να μαζέψει τον κ. Πέτσα”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα σημείωσε ότι “πρέπει να εγκαταλειφθούν οι όποιες προσπάθειες αποσύνδεσης των φαινομένων των πλημμυρών από τις πρόσφατες φωτιές, διότι αυτό δίνει και μια αίσθηση ησυχίας σε σχέση με το κατεπείγον των παρεμβάσεων που χρειάζονται αυτή τη στιγμή, ώστε να μην έχουμε τις επόμενες εβδομάδες ξανά τα ίδια”.

“Πρέπει και ο κ. Στυλιανίδης να βρεθεί εκεί, να πάει και ο κ. Μητσοτάκης για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Να προχωρήσουν γρήγορα με τα κορμοδέματα. Η πληροφόρηση η δική μας είναι ότι οι μόνες εργασίες που έχουν προχωρήσει αφορούν το κομμάτι, το οποίο ανέλαβε μια ιδιωτική εταιρεία να υλοποιήσει και να βοηθήσει με τη συγκρότηση κορμοδεμάτων.

Καλοδεχούμενο, αλλά εδώ έχουμε μια διοικητική ανεπάρκεια. Θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή όλοι οι συνεταιρισμοί των υλοτόμων ανά την Ελλάδα να κατέβουν κάτω και να αναλάβουν δράση και έργο” περιέγραψε ο Νίκος Παππάς.

“Στην πρόληψη δεν έχει γίνει τίποτα” υπογράμμισε.

“Αυτή τη στιγμή είμαστε στο και 5. Δεν ήταν και κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, όπως είπε ο δήμαρχος Μαντουδίου” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς για τα ΜΜΕ

“Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και η κριτική που ασκήσαμε και θα την επαναλάβουμε δεν είναι η ενίσχυση των ΜΜΕ. Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του να ενισχυθούν αλλά με όρους διαφάνειας. Αυτό δεν συνέβη. Ανατέθηκε η δουλειά σε μια διαφημιστική εταιρεία για να μοιραστούν αυτά τα κονδύλια και να μοιραστούν όχι με όρους διαφάνειας” ανέφερε.

“Δυστυχώς ή ευτυχώς στις ημέρες μας δεν είχαμε οικονομική άνεση να ενισχύσουμε τον τομέα της ενημέρωσης” είπε ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα