

“Να είναι προσεκτικοί όταν μιλούν γιατί κάνουν λάθος αν εκτιμούν ότι θα κινούμαστε πάντα με καλοσύνη στο Μακεδονικό” είπε ο Νίκος Παππάς, χωρίς να διαψεύδει ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα επί του θέματος. “Κάποιοι είχαν ζητήσει να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία – Σκόπια” είπε χαρτακτηριστικά.
“Ο Καραμανλής έκανε μια 10ετία να ανοίξει το στόμα του” πρόσθεσε, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν έκανε αυτοκριτική για την πολιτική του που εκτόξευσε το έλλειμμα, αν και όπως είπε πολιτικά εκπροσωπεί τη μετριοπαθή δεξιά.
“Ξέρει ο Καραμανλής και τα στελέχη της ΝΔ ότι αυτά που εμείς πετύχαμε στο Μακεδονικό ήταν περισσότερα από αυτά που οι ίδιοι φαντάζονταν” συνέχισε και καταλόγισε στη ΝΔ στροφή και κωλοτούμπα.
“Να ζητήσει συγνώμη η ΝΔ από το λαό που διαδήλωνε για το Μακεδονικό διότι τώρα λέει ότι ζητάει την ψήφο του κόσμου για να διασφαλίσει τη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών” ανέφερε και κάλεσε τα γαλάζια στελέχη να μην ξαναπαίξουν επικίνδυνα παιχνίδια με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ειδικά -όπως είπε- τα στελέχη που είχαν κρίσιμα πόστα.
Σε σχέση με την κριτική του ΚΙΝΑΛ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, απάντησε ότι “το ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εάν χρειαστεί, ευτυχώς δεν θα γίνει και δεν θα εκτεθούνε”.
Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, σημείωσε ότι η Τουρκία είναι σε εκνευρισμό και απομόνωση ενώ η Ελλάδα έχει τις κατάλληλες συμμαχίες, διπλωματικό εκτόπισμα και αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις.
Για τα των εκλογών, υποστήριξε ότι οποιαδήποτε πρωτιά του κ. Μητσοτάκη είναι ζήτημα αποσταθεροποίησης της χώρας και έκανε λόγο για τον κίνδυνο επανόδου μιας ακραίας και εκδικητικής δεξιάς.
Τόνισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του πυλώνα της επικουρικής ασφάλισης.
“Μιλάμε για μπίζνα 3 δισ. Είναι το deal του αιωνα. Έχουν ανοίξει μασέλες και στόματα και περιμένουν να ανοίξει αυτή η αγορά” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.