

Σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες, Κυριακή, αναφέρθηκε ο Νίκος Παππάς βάζοντας στο στόχαστρό του τη Νέα Δημοκρατία και τα «χάδια» της στην άκρα δεξιά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βέροια γνώρισε αποδοκιμασίες από μερίδα του κοινού, όταν αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αναφερόμενος σε αντίστοιχο περιστατικό που είχε βιώσει ο ίδιος πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
«Λένε ότι τον κ. Μητσοτάκη διέκοψαν “γνωστοί εθνικιστές”. Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με “πατριώτες”. Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν τον φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία. Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας», έγραψε ο Νίκος Παππάς σε tweet του.
Λένε ότι τον κ. Μητσοτάκη διέκοψαν “γνωστοί εθνικιστές”. Πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ήρθα αντιμέτωπος με “πατριώτες”. Αγκάλιασαν την ακροδεξιά, χάιδεψαν το φασισμό, επένδυσαν στην πατριδοκαπηλεία. Έχουν χρόνο να ανακρούσουν πρύμναν. Για το καλό της Δημοκρατίας.
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 1 Απριλίου 2019
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.