

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο nextdeal.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθάνασης τόνισε πως ούτε ένα ευρώ δεν θα χαθεί για την ελληνική οικονομία από τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι, πλέον, επενδυτικός προορισμός, και τονίζει ότι η κυβέρνηση εστιάζει στην ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Μιλώντας για τον ασφαλιστικό κλάδο υπογραμμίζει ότι θα γίνουν πράξη αυτά που υποσχέθηκε η κυβέρνηση. «Τίποτα δεν θα μείνει πίσω» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι θα αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού που θα προκύψει.
Επιπλέον ανέφερε ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για επενδύσεις από ξένα κεφάλαια στον ασφαλιστικό κλάδο.
Για τον κάδο υγείας ανέφερε ότι το επενδυτικό clawback θα φέρει περισσότερες επενδύσεις στη χώρα ενώ εξετάζονται και ΣΔΙΤ για τον τομέα της υγείας.
Σχετικά Νέα
Α. Τσίπρας: Ο πόλεμος στην Ουκρανία στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Tiny Kox
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της.
Φοιτητικές εκλογές: Πρώτη δύναμη η ΔΑΠ με καταμετρημένο το 17,68% των ψήφων
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων στις φοιτητικές εκλογές, καθώς χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε.
Β. Κικίλιας: Αυξάνουμε την επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού για κάθε δικαιούχο – 30 εκατ. ευρώ στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»
Ψηφίστηκε, η τροπολογία του Υπουργείου Τουρισμού για το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», το.
Ν. Δένδιας: Τον Ιούνιο Ελλάδα – ΗΠΑ ανακοινώσουν κοινή πρωτοβουλία για τις θάλασσες
«Αυτό το οποίο σχεδιάζουμε μαζί με την αμερικανική πλευρά είναι κάποια πρωτοβουλία για τις.