

“Το 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσε δέσμευση και σήμερα είναι πράξη με απτά αποτελέσματα, χρονοδιαγράμματα και προοπτική. Και συνεχίζουμε”. Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Αφορμή υπήρξε η σημερινή παραλαβή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του 5ου αναβαθμισμένου μαχητικού F-16 Viper και τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων SSI (Ασφαλείας Εφοδιασμού και Πληροφοριών) που κατασκεύασε η Lockheed Martin, στην ΕΑΒ.
‘Το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 στην εκδοχή Viper από την ΕΑΒ, αποτελεί πλέον ένα από τα εμβληματικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού οι ‘οχιές’ παραδίδονται με συνέπεια, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στις Πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Συμπληρώνει το χρονοδιάγραμμα παραλαβής των 24 νέων μαχητικών αεροσκαφών Rafale ενώ αποτελεί τη ‘γέφυρα’ για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα των μαχητικών 5ης γενιάς F-35″, σχολιάζει περαιτέρω στην ανάρτηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Σχετικά Νέα
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μοίρασε γεύματα σε αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μοίρασε γεύματα σε αστέγους στο Λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για.
Στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης
Δίπλα στους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας “Ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος” στον Κεραμεικό βρέθηκε το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης .Ο.
Παππάς: Το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας προδίδει την ανικανότητα της κυβέρνησης
«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης.
Αχτσιόγλου: Τα μπινελίκια Σταϊκούρα στους τραπεζίτες δεν έπιασαν και πολύ τόπο
Για «υποστηρικτή της κερδοσκοπίας ολιγοπωλίων« κάνει λόγο, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο..