Ν. Μπελαβίλας: Η μάχη θα δοθεί ώς το τέλος και θα είναι νικηφόρα

Το θέμα γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα με ανάρτησή του στο facebook, λέγοντας ότι «οι γιατροί μου ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση. Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες.

Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά».

Η Εφημερίδα των Συντακτών, με αφορμή διάφορες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν από το πρωί στον Πειραιάπερί «αποχώρησης» του Ν. Μπελαβίλα από την υποψηφιότητα, επικοινώνησε με τον ίδιο, ο οποίος δήλωσε: «Κατέβηκα στον Πειραιά για να αγωνιστώ για την απόσυρση του κ. Μαρινάκη από την πόλη. Όσοι μετέφρασαν την ειλικρινή δήλωσή μου για το οφθαλμολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, δήλωση απόσυρσης από την υποψηφιότητά μου, ελπίζουν άδικα. Η μάχη θα δοθεί ώς το τέλος και θα είναι νικηφόρα».

Σχετικά Νέα