

“Το Λιμενικό διέσωσε 500 πολίτες τρίτων χωρών νότια της Κρήτης από σάπιο πλοίο. Το υπουργείο Μετανάστευσης παρόν για να βοηθήσει με υλική – ιατρική βοήθεια σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς”, σημειώνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου σχετικά με την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης.
Ο κ. Μηταράκης προσθέτει ότι “αναμένω πλήρη συνεργασία τοπικών αρχών μέχρι την ομαλή μεταφορά τους. Ζητώ άμεση συνδρομή και μετεγκαταστάσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.