

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε η αναστάτωση για τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ να είναι μικρή και να μη γίνουν οι Πανελλήνιες τον Σεπτέμβριο», δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η κυρία Κεραμέως διατύπωσε την αγωνία της για τη χρονική στιγμή που θα ανοίξουν τα σχολεία.
Όσον αφορά στις Πανελλήνιες, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γίνουν τον Ιούνιο και στη χειρότερη περίπτωση τον Ιούλιο.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.