

Συγχαρητήριο μήνυμα πρωτίστως στους υποψήφιους που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή και δευτερευόντως στους καθηγητές τους, αλλά και στους γονείς τους που είχαν το δύσκολο έργο να τους υποστηρίξουν, έστειλε η Νίκη Κεραμέως
Στο μήνυμά της, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ανέφερε: «Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα υπό πρωτόγνωρες συνθήκες».
Τόνισε, δε, ότι ξεκινούν ένα «συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση», με νέες ευκαιρίες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να χτίσουν το μέλλον τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στις σπουδές τους.
Επιπλέον, η υπουργός αναφέρθηκε και σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει. «Η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα ακολουθήσετε».
Ακόμη, η κ. Κεραμέως έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των υποψηφίων, που -όπως ανέφερε- «ήταν δίπλα τους και σε αυτήν την πρόκληση».
«Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε σε όλες και όλους σας περισσότερες, ποιοτικότερες, πιο διευρυμένες επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που σας αξίζει», κατέληξε η υπουργός στο μήνυμά της.
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.