

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το χθεσινό debate με προσκεκλημένους τους υποψήφιους δημάρχους για τον δήμο Αθηναίων ήταν το ζήτημα των ναρκωτικών. Στη συζήτηση ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε πως στην Αθήνα, δεν μιλάμε «απλά για ένα πρόβλημα χωροθέτησης και για το που θα μετακινηθούν οι πιάτσες», αλλά για «ανθρώπους, ζωές κι αξιοπρέπεια», συμπληρώνοντας εμφατικά πως «η κατασταλτική αντιμετώπιση των ναρκωτικών έχει αποτύχει».
Ο υποψήφιος Ν. Ηλιόπουλος ανέφερε τέλος πως βεβαίως και «μπορεί να φτιαχτεί μια Αθήνα χωρίς πιάτσες ναρκωτικών, μια Αθήνα που θα είναι όμως πρώτα απ’ όλα ανθρώπινη», κάνοντας ευθεία αναφορά στη διαχρονική θέση της παράταξης της Ανοιχτής Πόλης αλλά και του ίδιου, για μια διαφορετική και επιστημονική προσέγγιση του ζητήματος της ουσιοεξάρτησης.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.