

Έκκληση για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της νεολαίας απέναντι στην εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, απηύθυνε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης από την Πύλη του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Ιλίσια.
Στην δήλωσή του ανέφερε: «Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των υποκλοπών έκανε επίδειξη δύναμης έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Ιλίσια.Πριν λίγο έκανε χρήση δακρυγόνων απέναντι στους φοιτητές. Πρόκειται για αντιπερισπασμό δύο ημέρες πριν αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές.
Η εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας συναντά την ομόθυμη αντίδραση των Πανεπιστημιακών και των φοιτητών. Πρόκειται για μια ακόμη όψη του κυβερνητικού αυταρχισμού και της επίθεσης στο Κράτος Δικαίου. Θα αποκρουστεί! Σήμερα υπήρξε μια άμεση απάντηση από πλήθος φοιτητών, που κατά εκατοντάδες, συνεχίζουν να συρρέουν στο χώρο.
Ο κ. Μητσοτάκης θα αιφνιδιαστεί. Ας αναλογιστεί τι έπαθαν όσες κυβερνήσεις και πολιτικοί συγκρούστηκαν με τη Νεολαία. Ο πολιτικός του χρόνος τελειώνει».
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.