

«Χιλιάδες νέοι και εκπαιδευτικοί κουρέλιασαν την αντισυνταγματική απαγόρευση των διαδηλώσεων», υπογράμμισε ο Νίκος Φίλης, Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Σε δηλώσεις προχώρησε ο Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Φίλης σχετικά με το σημερινό φοιτητικό συλλαλητήριο:
«Η σημερινή διαδήλωση για την Παιδεία και τη Δημοκρατία στο κέντρο της Αθήνας έγραψε ιστορία. Με τη μαχητική παρουσία τους, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, χιλιάδες νέοι και εκπαιδευτικοί κουρέλιασαν την αντισυνταγματική απαγόρευση των διαδηλώσεων.
Κι ήταν μόνο η αρχή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα στρατηγό, με κανένα πρόσχημα, να βάζει στο γύψο το άρθρο 11 του Συντάγματος. Η κυβέρνηση νομοθετεί τον ένα αντιδραστικό νόμο μετά τον άλλο, αλλά έχει την απαίτηση ο κόσμος να μη διαδηλώνει την αντίθεσή του, «λόγω πανδημίας». Ας σταματήσουν τότε τη νομοθέτησή τους. Γιατί διαφορετικά, ας το έχουν υπόψη τους: Ο φόβος μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε οργή».
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.