

Στο Μπλεντ της Σλοβενίας μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «Bled Strategic Forum» με θέμα «Αλληλεγγύη για τη Διεθνή Ασφάλεια» (Solidarity for Global Security).
Στο συνέδριο – στο οποίο πρόκειται να συζητηθούν υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις ασφαλείας στο διεθνές γεωστρατηγικό περιβάλλον – συμμετέχουν ηγέτες κρατών της περιοχής, υπουργοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι κρατών και διεθνών οργανισμών.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με συμμετέχοντες αξιωματούχους.
Σχετικά Νέα
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.