

“Δύο χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα μεγάλωσε τον εθνικό της χώρο, με την κύρωση από τη Βουλή της επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, που είχα την τιμή να εισηγηθώ”, αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
“Ασκούμε τα δικαιώματά μας, με οδηγό πάντα την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας”, προσθέτει.
“Η χώρα μας, με μεγαλύτερες ζώνες κυριαρχίας και άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, χάρη και στη συμφωνία με την Αίγυπτο, δημιουργεί πλέον ένα υπόδειγμα τήρησης της νομιμότητας και ειρηνικής επίλυσης των διαφορών, αλλά και ένα υπόδειγμα αυτοπεποίθησης”.
Σχετικά Νέα
Ν. Παππάς για «Μπάρμπαρα»: Εξαντλήθηκε στον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων το επιτελικό κράτος
«Η δήθεν απόλυτη ετοιμότητα του επιτελικού κράτους ενόψει της κακοκαιρίας εξαντλήθηκε στον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.
ΜέΡΑ25: Αλληλεγγύη στον τούρκικο, κούρδικο και συριακό λαό για τον φονικό σεισμό
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τούρκικο, κούρδικο και συριακό λαό για τον φονικό σεισμό.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αφωνία Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου για την εμπλοκή μαφιόζων σε αποφάσεις της ΕΥΠ
Για «αφωνία» του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα για.
Γ. Γκιόκας: Εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της Αν. Αττικής και των περιουσιών τους – Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Για πολλές ώρες, περιοχές του Δήμου Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα ο Αυλώνας, η Μαλακάσα.