

Εθελοντική δράση απομάκρυνσης σκουπιδιών και πλαστικών συσκευασιών από παραλίες, δάση και όχθες ποταμών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας οργανώνει από σήμερα έως και Κυριακή 7 Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Τα 75 σημεία που επιλέχθηκαν να καθαριστούν προτάθηκαν από εθελοντές-μέλη της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας. Η δράση θα αναπτυχθεί με ολιγομελείς ομάδες μετήρηση των κανόνων αποστασιοποίησης και με μάσκες και γάντια.
Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 17:00, στον καθαρισμό που διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στο Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» θα συμμετέχουν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.