

«Είμαστε έτοιμοι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε, να συντονισθούμε αλλά και να συγκρουστούμε για να αλλάξουμε τα πάντα στην καθημερινότητα των πολιτών», τόνισε ο ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς
Στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στα Ιωάννινα παραβρέθηκε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, όπου συμμετείχε στις διεργασίες μαζί με τους υπόλοιπους περιφερειάρχες της χώρας, όπως σημειώνει σε ανάρτηση του στα social media.«…
Από 1η Γενάρη μια νέα πορεία ξεκινάει, ένα νέο στοίχημα πέντε ετών δημιουργίας και διεκδίκησης που καλούμαστε να κερδίσουμε οι νέες Περιφερειακές αρχές της Ελλάδας. Και είναι τώρα η ώρα που οι Περιφέρειες πρέπει με γενναίες αποφάσεις να περάσουν στη Νέα Εποχή. Χωρίς τις παλινωδίες του χθες, μακριά από τις συντεχνιακές λογικές κυριαρχίας ενός βαθύτατου κράτους που προκαλεί αρρυθμίες, παθογένειες, καθυστερήσεις, δικαιολογίες», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
«Μακριά από επικαλύψεις, χρονοβόρες διαδικασίες και νομικίστικα φληναφήματα που προκαλούν παλινωδίες και κοστίζουν απώλειες ανθρωπίνων ζώων και περιουσιών», πρόσθεσε.
«Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Στην Αττική είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη. Στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης αγαπάμε την ευθύνη. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μητροπολιτικά, διαδημοτικά και τοπικά. Είμαστε έτοιμοι να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε, να συντονισθούμε αλλά και να συγκρουστούμε για να αλλάξουμε τα πάντα στην καθημερινότητα των πολιτών. Είμαστε έτοιμοι με ξεκάθαρες, κάθετες αρμοδιότητες, που θα συνοδεύονται από τους αντίστοιχους πόρους, να πραγματοποιήσουμε μεγάλα, γρήγορα και σταθερά βήματα μπροστά προς όφελος όλων των πολιτών των 66 γειτονιών του Λεκανοπεδίου», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής.
«Είμαστε έτοιμοι μαζί με τις υπόλοιπες Περιφέρειες να αναβαθμίσουμε υπεύθυνα και συγκροτημένα στην συνείδηση των πολιτών αλλά και στην καθημερινότητα των κοινωνιών το ρόλο που μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες, και αυτή η νέα πορεία μας θα είναι επιτυχία της πατρίδας μας, θα είναι επιτυχία της Ελλάδας», συμπλήρωσε.
«Ισχυρές και σύγχρονες Περιφέρειες για βιώσιμες κοινωνίες και ασφαλείς γειτονιές με περήφανους και αξιοπρεπείς πολίτες!», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.
Σχετικά Νέα
Χαρδαλιάς: Το μήνυμα του Πάσχα είναι η χαρά, η ελπίδα, η αναγέννηση
Το μήνυμα του Πάσχα, της κορυφαίας γιορτής της Χριστιανοσύνης, είναι η χαρά, η ελπίδα,.
Σύσταση Ειδικής Ομάδας Εργασίας από τον Δήμο Αθηναίων για την προστασία του ιστορικού κέντρου της Πλάκας
Στη σύσταση Ειδικής Ομάδας Εργασίας για την προστασία και ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της.
Δήμος Αθηναίων: Αναβαθμίζονται έξι παιδικές χαρές και δημιουργούνται δύο νέες
Στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάσσεται η χρηματοδότηση της αναβάθμισης έξι παιδικών χαρών και.
Περιφέρεια Αττικής: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ για παιδικές χαρές και σχολικές αίθουσες σε 4 δήμους
Έργα σε παιδικές χαρές και σχολικές αίθουσες θα υλοποιηθούν σε τέσσερις δήμους της Αττικής.