Ν. Χαρδαλιάς: Πόσιμο το νερό στην Αίγινα – Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς μέριμνα

Πόσιμο είναι πλέον το νερό της Αίγινας, όπως πιστοποίησαν οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν από τον Δήμο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την προσωρινή επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης, εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε θέσει στην κατασκευαστική εταιρεία ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε ζητήσει από τον Δήμο Αίγινας -που έχει και την ευθύνη για το νερό στο νησί- να «τρέξει» όλες τις σχετικές αναλύσεις για τον ποιοτικό έλεγχο, έτσι ώστε το νερό να ξαναέρθει στα σπίτια της Αίγινας με ασφάλεια, δηλώνοντας το αυτονόητο ότι δηλαδή θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες, αυστηρές προδιαγραφές.

«Οι υποσχέσεις μας δεν μένουν ποτέ στα χαρτιά. Συρρικνώσαμε τον χρόνο και προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Με ταχύτητα και αλληλεγγύη. Στην πράξη και όχι στα λόγια. Και σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας με ασφάλεια. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας», σημείωσε σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

(Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε την πλήρη ανάρτηση)

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα