

Η προσπάθεια συνεχίζεται και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα κανονικά επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Τετάρτης 15 Απριλίου. Ο αρμόδιος υφυπουργός ξεκαθάρισε πως οι μετακινήσεις για το Πάσχα επιτρέπονται για τους γνωστούς και συγκεκριμένους λόγους.
Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ο ιός δεν γνωρίζει από Πάσχα και από γιορτές και δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους για την Ανάσταση και για την ημέρα του Πάσχα.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία της αστυνομίας τόνισε πως ο κόσμος ξέρει τι θα κάνει όμως σε κάθε περίπτωση αν υπάρξουν παραβάσεις θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες ποινές.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.