Ν. Ανδρουλάκης: “Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, έχουμε αγώνα όμως μπροστά μας”

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/05) ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, αλλά και τα ικανοποιητικά ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα.

Κατά την άφιξή του στα γραφεία της Χαριλάου, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε τα εξής: “Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, έχουμε αγώνα όμως μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν το ΠΑΣΟΚ θα καλύψει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει τη δεύτερη θέση, ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλησε να επεκταθεί, δίνοντας μια λιτή απάντηση. “Θα πάνε όλα καλά”.

Στις χθεσινές, πρώτες δηλώσεις του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του και δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “ανατέλλει ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μεγάλη νίκη όλων σας εναντίον εκείνων που το θέλανε μικρό. Να γίνουμε ξανά ο παραγματικός και γνήσιος αντιπαλος της ΝΔ”.

Τόνισε ότι επανέρχεται ως πρωταγωνιστής και πρόσθεσε πως ο λόγος που η ΝΔ δεν πλήρωσε την κακή πολιτική της είναι ότι είχε απέναντί της τον χρυσό χορηγό της, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα