

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε «την προσπάθεια της κυβέρνησης, να παρουσιάζει ως επιτυχία το πράσινο χρώμα της χώρας στον χάρτη θετικότητας, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), ο οποίος “πρασίνισε” λόγω της προσθήκης των selftests, πρακτική που δεν ακολουθούν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι στον χάρτη του ίδιου Κέντρου για τα ταξίδια, όπου προσμετρούνται και άλλοι παράγοντες όπως είναι ο αριθμός των κρουσμάτων, η Ελλάδα – με εξαίρεση την Πελοπόννησο και τα νησιά – είναι δυστυχώς κόκκινη.
«Η πραγματικότητα είναι αυτή, όσο και αν επικοινωνιακά η Κυβέρνηση θέλει να την αποκρύψει. Ως αποτέλεσμα, η Μ. Βρετανία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει την Ελλάδα, σε αντίθεση με την Πορτογαλία για παράδειγμα, στον κατάλογο με τις 12 χώρες από τις οποίες οι Βρετανοί θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους χωρίς να χρειάζεται να μπαίνουν σε 10ήμερη καραντίνα», τονίζει και θεωρεί «πλήγμα για την εκκίνηση της τουριστικής περιόδου, καθώς αυτή η απόφαση θα αναπροσαρμόζεται κάθε 3 εβδομάδες».
Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής καταλήγει πώς «οι επικοινωνιακοί χειρισμοί της κυβέρνησης, έρχονται σε σύγκρουση με την σκληρή πραγματικότητα. Για να μην συνεχίσουμε λοιπόν, να βιώνουμε μια τραγωδία θρηνώντας καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας, απαιτείται από όλους η τήρηση των μέτρων».
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.