Ν. Ανδρουλάκης για δημοσκοπήσεις: Στόχος είναι να κερδίσουμε τις εκλογές όχι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τη νέα δημοσκόπηση, που έφερε το κόμμα στη δεύτερη θέση πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «χαίρομαι αλλά δεν πανηγυρίζω», σημειώνοντας ότι στόχος είναι η νίκη στις εκλογές.

«Οι δημοσκοπήσεις μας χαροποιούν, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας και απαιτείται ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών. Χρειάζεται πολύς αγώνας. Δεν πανηγυρίζω, αλλά χαίρομαι γιατί ξέρω ότι ο μεγάλος στόχος είναι η ΝΔ να έχει αξιωματική αντιπολίτευση ένα κόμμα που μπορεί να την νικήσει, ένα κόμμα σύγχρονο, με ανανέωση και νέα πρόσωπα και με επιτυχημένο λόγο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας το γκάλοπ που φέρνει στην δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Λένε ότι “έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ”. Δεν ισχύει. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει 4,2 μονάδες σε πέντε μήνες. Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει, αλλά θέλει δουλειά, δεν θέλει πανηγυρισμούς, θέλει ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Επεσήμανε επίσης ότι«δεν θέλω πανηγυρισμούς από κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο στόχος μας δεν είναι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. αλλά να φθάσουμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, να κερδίσουμε τις εκλογές», λέγοντα ακόμη ότι «Το 41% του Μητσοτάκη οφείλεται και στην έλλειψη εμπιστοσύνης στην αξιωματική αντιπολίτευση. Οι αντίπαλοι είχαν ξεγραμμένη την παράταξη μας, αλλά βήμα – βήμα επανερχόμαστε».

Σχετικά με το πολιτικό σκηνικό, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι στην συνάντηση τους «είπα στον κ. Κασσελάκη ότι πρέπει να υπάρχει κοινό μέτωπο απέναντι στην Κυβέρνηση. Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να με δει, έκανε επίσημο αίτημα. Ο κ. Μητσοτάκης με κάλεσε μέσω δημοσιογράφων. Αν με καλέσει ο κ. Μητσοτάκης για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα τον συναντήσω, όπως θα συναντήσω κάθε πολιτικό αρχηγό».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα