

Στην Καρδίτσα βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επισκέφθηκε το 3ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οινοποιούς και αποσταγματοποιούς. Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι “για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περιφερειακή ανάπτυξη και λύση του δημογραφικού χωρίς να επενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα” και αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει κατατεθεί ως προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ν. Ανδρουλάκης από την Καρδίτσα: Προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ ο πρωτογενής τομέας
Αναλυτικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν τεράστιες ζητήματα στον πρωτογενή τομέα και για το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει περιφερειακή ανάπτυξη ή στον δημογραφικού εάν δεν επενδύσουμε στον πρωτογενή τομέα. Γι’ αυτό καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και για τον ΕΛΓΑ και για θέματα που αφορούν το αγροτικό πετρέλαιο και για τα θέματα των παράνομων ελληνοποιήσεων διότι ο μόνος τρόπος να στηρίξουμε τον Έλληνα παραγωγό είναι να του δώσουμε ελπίδα, προοπτική και να δώσουμε τη δυνατότητα του χαμηλού κόστος παραγωγής.
Γι’ αυτό για το ΠΑΣΟΚ είναι προτεραιότητα οι ενεργειακές κοινότητες για να έχουμε συνεταιρισμούς που θα έχουν χαμηλό κόστος ενέργειας τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά είναι οι ιδέες που αν εφαρμοστούν μέσα από ένα κυβερνητικό σχέδιο, να είστε σίγουροι ότι τα χωριά μας θα ξαναγίνουν χωριά με ζωτικότητα, με πληθυσμούς, διότι σε άλλη περίπτωση θα φθίνουμε με καταστροφικά αποτελέσματα“.
Σχετικά Νέα
Γ. Καραμέρος: Η κυβέρνηση προσπαθεί με αλλοιωμένα βίντεο να μπαζώσει την έρευνα για την πυρόσφαιρα
«Τα βίντεο Καπερνάρου Μητσοτάκη είναι αλλοιωμένα σύμφωνα με δύο νέες τεχνικές εκθέσεις», τονίζει, σε.
Κ. Μητσοτάκης για τα 15 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: H δολοφονία αθώων συμπολιτών μας πληγώνει τη συλλογική μας συνείδηση
Mε αφορμή τη θλιβερή επέτειο από τον εμπρησμό της Marfin o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στα.
Live η παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής κατά της Βίας και Παραβατικότητας Ανηλίκων
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Μέγαρο Μαξίμου η παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής κατά της Βίας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση επιχειρεί πρόωρο κλείσιμο της Βουλής για να εξυπηρετήσει παραγραφές
“Μια αποκάλυψη, που εν τη ρύμη του λόγου του έκανε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, ανέδειξε.