

Στην Καβάλα περιόδευσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, απ’ όπου σχολίασε αιχμηρά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, πως “”ό,τι απειλείται, δεν αποστρατικοποιείται””.
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι θεωρεί απαράδεκτη τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Άμυνας. “Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Άμυνας της χώρας πως “ό,τι απειλείται, δεν αποστρατικοποιείται”, συνδέοντας την αποστρατικοποίηση με το casus belli” ανέφερε τονίζοντας: “Για το ΠΑΣΟΚ δεν αποστρατικοποιείται τίποτα διότι τα νησιά είναι δικά μας και έχουμε δικαίωμα να έχουμε όσο στρατό θέλουμε για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δαμιανό Καγγελίδη ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε την υποψηφιότητά του λέγοντας πώς “ανέλαβε να εκπροσωπήσει την παράταξή μας στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο δίνει τον αγώνα να αλλάξει η περιφέρεια σελίδα”.
Προσέθεσε ότι η σημερινή περιφερειακή διοίκηση έχει τεράστια ευθύνη για τις απερίγραπτες επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές στον Έβρο και στη Ροδόπη. “Χρειαζόμαστε η διοίκηση της εκάστοτε περιφέρειας να μην λειτουργεί ως το “μακρύ χέρι” του Μαξίμου και του κ. Μητσοτάκη τόσο εδώ όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτοδιοίκηση για την αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την αποκέντρωση. Αυτοδιοίκηση για την περιφερειακή ανάπτυξη”, συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
Ζήτησε από τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για καλύτερες ημέρες, “για να υπηρετήσει πραγματικά τους πολίτες αυτούς και όχι την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι “η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής έχει και ακόμη μια αξία. Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι το κράτος είναι λάφυρο και όχι υπηρέτης του πολίτη. Σε αυτούς που το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου δεν έχουν επιβάλει κανένα πρόστιμο για την αισχροκέρδεια στο ράφι, αφήνοντας τις τιμές των προϊόντων να καλπάζουν εις βάρος της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων πολιτών”.
Επέκρινε παράλληλα τη κυβέρνηση, η οποία -όπως είπε- “μέσα σε λίγους μήνες προχώρησε σε κινήσεις απαξίωσης των θεσμών”. “Είδαμε τον κ. Μητσοτάκη να τα βρίσκει με τον Βελόπουλο για να αλλάξουν τη σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Για να εμποδίσουν τον κ. Ράμμο να βάλει πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές” ανέφερε.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.