

Στην δήλωση του ο Νίκος Ανδρουλάκης αφού ευχαριστεί τους ψηφοφόρους διαπιστώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες. Κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών και επιδείνωσε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και εκτεταμένης διαφθοράς».
Ενώ βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ως μόνο υπεύθυνο για το ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν τα πλήρωσε όλα αυτά στην κάλπη, είναι ο «χρυσός» της χορηγός» κατηγορώντας προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Χωρίς βέβαια να αναφέρει με ποιον τρόπο υπήρξε «χορηγός» και επιβεβαιώνοντας ότι μόνος στόχος του προεκλογικού διμέτωπου εν τέλει ήταν η κομματική αναπαραγωγή του ΠΑΣΟΚ και η αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τις επόμενες εκλογές έβαλε ως στόχο να «φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες όλου του ελληνικού λαού, της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας».
Και ευχήθηκε κλείνοντας: «Καλή δύναμη και καλό μας αγώνα».
Το ερώτημα παραμένει αν το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του τον πολιτικό στόχο ήττας του νεοφιλελευθερισμού και των πολιτικώ του Κυριάκου Μητσοτάκη τον μεταθέτουν στο μέλλον, αφότου επιχειρήσουν «ξεκαθάρισμα» στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. Εκεί άλλωστε θα φανεί και που τίθενται οι προτεραιότητες του κόμματος.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.