Ο πύργος της ξενοδοχειακής πολυτέλειας Burj Khalifa υπόσχεται ένα εντυπωσιακό show με φώτα που δεν έχει προηγούμενο και το Ντουμπάι θέλει να προσθέσει ακόμη μια διάκριση στο πορτφόλιο των ιδιότυπων κατακτήσεων του.
Η “πρωτοποριακή” γιορτή υπόσχεται πολλές πρωτότυπες πρωτοβουλίες και εκπλήξεις ωστόσο λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τα επόμενα 24ωρα.
Το υπερθέαμα “Light Up 2018” θέλει να γιορτάσει τα επιτεύγματα των ΗΑΕ αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή του έθνους, τον Zayed bin Sultan Al Nahyan σηματοδοτώντας και το νέο έτος, το 2018 που έχει οριστεί ως “Έτος του Zayed”.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλη την πόλη με τον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Burj Khalifa να είναι κεντρικός πρωταγωνιστής στο υπερθέματα.