

Η υπόθεση του θανάτου του 29χρονου λιμενικού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του ελληνικού FBI, της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά και της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», το ενδιαφέρον των Αρχών εστιάζεται σε υπόθεση εντοπισμού 8 κιλών χασίς και 1 κιλού κοκαΐνης, που σημειώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή (18/04).
Σημειώνεται πως η ποσότητα των ναρκωτικών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατικού πλοίου. Παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών ήταν ένας 30χρονος, μόνιμος κάτοικος του νησιού, ο οποίος και συνελήφθη.
Την ίδια στιγμή οι Αρχές θεωρούν πρόσωπο «κλειδί» για την υπόθεση έναν 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μένει στη Μυτιλήνη και μέχρι και σήμερα παραμένει άφαντος.
Οι Αρχές εκτιμούν πως ο 30χρονος παραμένει άφαντος, καθώς προσπαθεί να αποφύγει τη σύλληψη για την υπόθεση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται εάν σχετίζεται με τις κινήσεις του 29χρονου λιμενικού.
Σχετικά Νέα
To Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματική τη δυνατότητα της ΑΑΔΕ για αναστολής χρήσης ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής
«Φρένο» στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί, με βάση νόμο του.
Θεσσαλονίκη: Ομάδα ανηλίκων γρονθοκόπησε δεκαπεντάχρονο- Συνελήφθησαν οι γονείς τους
Από τις άμεσες ενέργειες και αναζητήσεις αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες χθες (11-05-2025),.
ΗΠΑ: Μείωση 30%-80% στις τιμές συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως σήμερα θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με σκοπό.
Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 45χρονο γιο του – Για ατύχημα κάνει λόγο ο πατέρας
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 71 ετών άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι χθες, Κυριακή.