

Τέρμα στα σενάρια παραίτησής του από βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αργά το απόγευμα ο Όθων Ηλιόπουλος προσερχόμενος σε κομματική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, είχαν «φουντώσει» τα σενάρια παραίτησής του, ενώ υπενθυμίζεται οτι σε συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Ηλιόπουλος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
«Οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης. Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμη και αν με είχαν πιέσει εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό», είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες για το ζήτημα ο κ. Ηλιόπουλος στο Attica TV.
Είχε σημειώσει επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές Επικρατείας».
Αναφέρθηκε, ωστόσο, στον μεγάλο όγκο δουλειάς που έχει επωμισθεί, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Το σύστημά μου είναι υπερεκτεταμένο. Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους απόδημους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένας φόρτος εργασίας, που νομίζω κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω, τι αφήνω και όσο περνάει ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιον τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Εφόσον παραιτηθεί, πρώτη επιλαχούσα για την έδρα είναι η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. Σύμφωνα με το CNN Greece, εάν επιλέξει κι εκείνη την παραίτηση, τη θέση της καταλαμβάνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται σενάρια για την παραίτηση του καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ από το βουλευτικό του αξίωμα.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.