Μύκονος: Ξέφρενα πάρτι σε σοκάκια και βίλες μετά το «σιωπητήριο» στα καταστήματα

Με ξέφρενα πάρτι στα σοκάκια του νησιού αλλά και σε πολυτελείς βίλες, συνεχίζουν τις ανέμελες διακοπές τους τουρίστες στη Μύκονο, μετά την απαγόρευση αναπαραγωγής μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο στα καταστήματα του νησιού.

Με «όπλο» ένα ισχυρό φορητό ηχείο, στο αυτοσχέδιο πάρτι – που καταγράφηκε σε βίντεο – συμμετείχαν άτομα στα σοκάκια αλλά και σε σκάλες και μπαλκόνια σπιτιών. Όπως φαίνεται δε σε πλάνα που μετέδωσε το MEGA, αστυνομικοί που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία, συνωστίστηκαν και αυτοί ανάμεσα στο πλήθος.

Ξέφρενο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά και σε πολυτελέστατη βίλα στη Μύκονο. Με το ποτό στο χέρι και τον DJ να δίνει τον ρυθμό, οι θαμώνες διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Η αρχή του κακού είναι όταν κλείνεις τα μαγαζιά. Εμείς επιβάλαμε την τάξη γιατί εμείς θα τρώγαμε το πρόστιμο, εμείς θα βρίσκαμε τον μπελά μας. Από την στιγμή που έκλεισαν τα μαγαζιά, άρχισε να γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Μόλις κλείνουν 01.00 η ώρα τα μαγαζιά γίνονται μέσα στα στενά πάρτι, αυτοσχέδια και στις βίλες! Όταν τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά κάναμε τους τροχονόμους στα στενά, δε συνωστίζονταν ο κόσμος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε τις Αρχές», σημειώνει ο Σταύρος Γρύμπλας, επιχειρηματίας στη Μύκονο.

Με αγωνία οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά και οι εργαζόμενοι περιμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ελπίζοντας ο Αύγουστος να τους βρει με ανοιχτά τα μαγαζιά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα