

Με ξέφρενα πάρτι στα σοκάκια του νησιού αλλά και σε πολυτελείς βίλες, συνεχίζουν τις ανέμελες διακοπές τους τουρίστες στη Μύκονο, μετά την απαγόρευση αναπαραγωγής μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο στα καταστήματα του νησιού.
Με «όπλο» ένα ισχυρό φορητό ηχείο, στο αυτοσχέδιο πάρτι – που καταγράφηκε σε βίντεο – συμμετείχαν άτομα στα σοκάκια αλλά και σε σκάλες και μπαλκόνια σπιτιών. Όπως φαίνεται δε σε πλάνα που μετέδωσε το MEGA, αστυνομικοί που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία, συνωστίστηκαν και αυτοί ανάμεσα στο πλήθος.
Ξέφρενο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά και σε πολυτελέστατη βίλα στη Μύκονο. Με το ποτό στο χέρι και τον DJ να δίνει τον ρυθμό, οι θαμώνες διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Η αρχή του κακού είναι όταν κλείνεις τα μαγαζιά. Εμείς επιβάλαμε την τάξη γιατί εμείς θα τρώγαμε το πρόστιμο, εμείς θα βρίσκαμε τον μπελά μας. Από την στιγμή που έκλεισαν τα μαγαζιά, άρχισε να γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Μόλις κλείνουν 01.00 η ώρα τα μαγαζιά γίνονται μέσα στα στενά πάρτι, αυτοσχέδια και στις βίλες! Όταν τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά κάναμε τους τροχονόμους στα στενά, δε συνωστίζονταν ο κόσμος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε τις Αρχές», σημειώνει ο Σταύρος Γρύμπλας, επιχειρηματίας στη Μύκονο.
Με αγωνία οι επιχειρηματίες του νησιού αλλά και οι εργαζόμενοι περιμένουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, ελπίζοντας ο Αύγουστος να τους βρει με ανοιχτά τα μαγαζιά.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.