Μπρούκλιν: Προπηλακισμός νεαρής από φανατικούς φιλοϊσραηλινούς

Μια νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση σε δρόμο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, από μια ομάδα φιλοϊσραηλινών εξτρεμιστών που την περικύκλωσαν, την προσέβαλαν και την προπηλάκισαν.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Απριλίου, κοντά στο σημείο όπου μιλούσε ο Ισραηλινός Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben-Gvir, γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

Σε κοντινή απόσταση υπήρξαν επίσης συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών αντίθετων παρατάξεων και έξι άτομα συνελήφθησαν.

Στο βίντεο, η νεαρή γυναίκα, που φοράει τζιν μπουφάν και μαύρο παντελόνι, φαίνεται να συνοδεύεται από έναν μόνο Αστυνομικό, ο οποίος πασχίζει να την προστατεύσει από το επιθετικό πλήθος που εκτοξεύει ρατσιστικές και σεξιστικές ύβρεις, απειλές για βιασμό και αντικείμενα στο κεφάλι της.

 

Το περιστατικό κατήγγειλε το Συμβούλιο Αμερικανοϊσλαμικών Σχέσεων (Cair), το οποίο κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης να εντοπίσει και να διώξει τους δράστες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα