Μπρέκφαστ των πρέσβεων των χωρών μελών της ΕΕ στον Γιώργο Κουμουτσάκο

Ανεβασμένες είναι οι μετοχές του Γιώργου Κουμουτσάκου εντός και εκτός της Νέας Δημοκρατίας. Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του κόμματος στην κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια στην Λευκωσία και είχε μάλιστα συνάντηση τριών τετάρτων με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης εκπροσωπεί την Νέα Δημοκρατία στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι το πρωί της Πέμπτης οι πρέσβεις των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραχωρούν μπρέκφαστ στον Τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. προκειμένου προφανώς να συζητήσουν μαζί του-ενόψει του ισχυρού ενδεχομένου σχηματισμού κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και υπουργοποίησης του πρώην πρέσβη- τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, εκφράζεται με πολύ θερμά λόγια για τον τρόπο που χειρίστηκε το χαρτοφυλάκιό του ο Γιώργος Κουμουτσάκος και πολλοί υποθέτουν ότι θα τον “ανταμείψει” με θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα, πιθανόν και στο Υπουργείο Εξωτερικών, εφόσον βεβαίως κερδίσει τις εκλογές.

Σχετικά Νέα