Μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου

Στον Κηφισό τα προβλήματα αρχίζουν από το ύψος του Κόκκινου Μύλου, στο ρεύμα καθόδου μέχρι  το ύψος των ΚΤΕΛ περίπου, ενώ στην άνοδο, από την Ιερά Οδό έως τις Τρεις Γέφυρες.

Πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται στην Αλεξάνδρας, κατα διαστήματα, στην Βασ. Κωνσταντίνου στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, και λίγο μετά το Χίλτον ενώ στην Κηφισίας τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως από το Ψυχικό και πάνω.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε χαριλάου Τρικούπη και Ιπποκράτους αλλά και στην άνοδοο της Συγγρού , λίγο μετά το ΦΙΞ.

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Σε ποιους δρόμους σημειώνονται καθυστερήσεις
 GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στο μεταξύ, ενόψει του τριήμερου εορτασμού της  συμπλήρωσης 46 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Τροχαία παρακαλεί τους οπδηγούς  από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Σχετικά Νέα