Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα – Άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ σε εστιατόριο της Καρύστου

Δείπνο με θαλασσινά απόλαυσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον μαζί με την οικογένειά του σε παραλιακό εστιατόριο της Καρύστου.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Τζόνσον γευμάτισε στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant». Στο τραπέζι του, εκτός από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογενείας.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αλέξανδρος Φράγκος: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους.

Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες.

Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα