

Δείπνο με θαλασσινά απόλαυσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον μαζί με την οικογένειά του σε παραλιακό εστιατόριο της Καρύστου.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο Τζόνσον γευμάτισε στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant». Στο τραπέζι του, εκτός από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογενείας.
Σύμφωνα με την «Daily Mail», δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του.
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Αλέξανδρος Φράγκος: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους.
Ήρθε στην κουζίνα, όπου μίλησε με δύο Ουκρανούς υπαλλήλους, τον Ζακ και την Κάτια, και τους είπε ότι είναι σημαντικό να στηρίξει η Βρετανία και η υπόλοιπη Ευρώπη την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Έκατσαν περίπου 2,5 ώρες. Δοκίμασαν πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και απόλαυσαν φρέσκο καλαμάρι και ψάρια από τοπικούς ψαράδες.
Είχαμε πολλούς πελάτες στο εστιατόριο και όλοι τον αναγνώρισαν. Με χαρά μίλησε σε όλους και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο φιλικός ήταν. Το προσωπικό ξετρελάθηκε με το φιλοδώρημα».
Σχετικά Νέα
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 την Κυριακή
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό θα υπάρξουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023,.
«Θέλω να σε μάθω να είσαι άντρας» – Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για βιασμό του γιου τους
«Δεν έχει δικαίωμα να λέγεται πατέρας αυτός. Κανένας από αυτούς», αναφέρει μια μητέρα δύο.
ECDC: Τρία παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους φέτος στην Ελλάδα από στρεπτόκοκκο Α
Τρία παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους φέτος στη χώρα μας λόγω επιπλοκών που.
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε με πλαστά έγγραφα, αλλοδαπούς προς την Ελλάδα και μετά προς την Ευρώπη
Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από.