Μπόρις Τζόνσον: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως έχει έξι παιδιά

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Guardian, ο οποίος είχε αποφύγει παλαιότερα να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την περίφημη περίπλοκη οικογενειακή ζωή του -είναι δυο φορές διαζευγμένος και έχει αποκτήσει μια κόρη κατά τη διάρκεια μιας εξωσυζυγικής σχέσης- σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο NBC, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει έξι παιδιά και ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμη ένα με τη σύζυγό του, Κάρι.

Ο Τζόνσον έχει ένα παιδί ενός έτους, τον Γουίλφρεντ, με τη σύζυγό του, Κάρι Τζόνσον, ενώ η ίδια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και έβδομο για τον Μπόρις Τζόνσον, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

“Είναι φανταστικό να έχω παιδιά στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ” δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός και σχολίασε χαρακτηριστικά “αλλάζω πολλές πάνες”.

Ο Τζόνσον έχει επίσης τέσσερα ενήλικα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ καθώς και μία κόρη την οποία απέκτησε το 2009 με τη σύμβουλο τέχνης Ελεν Μάκινταϊρ.

Πριν από τις εκλογές του 2019, ο Τζόνσον είχε ερωτηθεί ανοιχτά για την οικογενειακή του ζωή κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνέντευξης στο ραδιόφωνο LBC, όπου αμφισβητήθηκε από έναν καλούντα για το άρθρο που έγραψε ο ίδιος το 1995, στο οποίο μεταξύ κατηγορούσε τις ανύπαντρες μητέρες «αναπαράγουν μιας γενιάς από κακομαθημένα, αδαή, επιθετικά και παράνομα παιδιών».

Μετά τον διάλογο αυτό, ο οικοδεσπότης Nick Ferrari πίεσε τον Μπόρις Τζόνσον για το πόσα παιδιά είχε για να λάβει την απάντηση από εκείνον πως “νομίζω ότι αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν είναι τι σχέδια έχουμε. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου, αλλά δεν συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές και, ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να σχολιάσω”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα