

Τον πρωθυπουργό του Λιβάνου υποστήριξε ως προς την έκκλησή του για την άμεση εφαρμογή του ψηφίσματος 1701 του ΟΗΕ με ανάρτησή του στο Χ, ο Ζοζέπ Μπορέλ, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αφορμή την κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή.
«Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή έχει φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο επικινδυνότητας, για την περιοχή και όχι μόνο. Υποστηρίζω την έκκληση του Πρωθυπουργού του Λιβάνου Mikati για την άμεση εφαρμογή του ψηφίσματος 1701 του ΟΗΕ, εκτός από την αναγκαία κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος γενίκευσης του πολέμου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.