

Μόνον η Παλαιστινιακή Αρχή μπορεί να κυβερνήσει την Γάζα όταν τελειώσει ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ.
“Η Χαμάς δεν μπορεί πλέον να έχει τον έλεγχο της Γάζας”, σημείωσε ο Μπορέλ στην ετήσια διάσκεψη για την εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας “Διάλογος της Μανάμα” που διεξάγεται στο Μπαχρέιν.
“Επομένως ποιος θα έχει τον έλεγχο της Γάζας; Πιστεύω ότι μόνον ένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό –η Παλαιστινιακή Αρχή”, υπογράμμισε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Γερμανία: Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο νέος ΥΠΕΞ Βάντεφουλ – Βλέπει Νετανιάχου και Αμπάς
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόχαν Βάντεφουλ έφτασε χθες Σάββατο στο Ισραήλ για.
Κίνα – ΗΠΑ: Προς δεύτερη ημέρα εμπορικών διαβουλεύσεων στη Γενεύη
Υπό τους επαίνους του Ντόναλντ Τραμπ που χαιρέτισε τη «μεγάλη πρόοδο» στις συνομιλίες μεταξύ.
Τραμπ: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα» μετά την πρόταση Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις.
Μακρόν για πρόταση Πούτιν: «Πρώτη κίνηση, αλλά δεν αρκεί»
Οι «άμεσες» διαπραγματεύσεις που πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μεταξύ της Ρωσίας και.