

Διακοπή δρομολογίων στον προαστιακό στο τμήμα «ΣΚΑ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» λόγω πτώσης της ηλεκτροδότησης και τηλεδιοίκησης εκτός λειτουργίας, ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η Hellenic Train. Παράλληλα μπλακ άουτ έχουν καταγραφεί σε φανάρια κεντρικών δρόμων της Αθήνας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train για τα προβλήματα στον προαστιακό, «αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και καταργήσεις δρομολογίων».
Λίγο μετά τις 8, έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης κατά μήκος όλου του δικτύου.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στη συμβολή Κηφισίας και Αλεξάνδρας καθώς και στο Χίλτον, με το πρόβλημα να έχει πλέον αποκατασταθεί.
Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στο Χαϊδάρι επί της Λεωφ. Αθηνών στη συμβολή με την Γεωρ. Παπανδρέου.
Κατά πληροφορίες, υπήρχε διακοπή και στο δρομολόγιο του μετρό από τη Δουκ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο το οποίο τώρα έχει αποκατασταθεί.
Η εικόνα της κίνησης στο Λεκανοπέδιο στις 8 το πρωί της Πέμπτης:

Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.