

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μάρτα Φασίνα.
Την είδηση έκανε γνωστή η γερμανική εφημερίδα «Bild». Πρόκειται για τον τρίτο γάμο του Μπερλουσκόνι. Πρόσφατα, ο 85χρονος Μπερλουσκόνι είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της 32χρονης αγαπημένης του, που είναι βουλευτής του κόμματός του, «Forza Italia».
Προτού κατέβει στην πολιτική, η Μάρτα εργάστηκε στο γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν, και φαίνεται πως τους έφερε σε επαφή ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος «Forza Italia».
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπερλουσκόνι θα παντρευτεί την κατά 53 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα στην πολυτελή βίλα του στο Μιλάνο.
Ο στενός φίλος του Πούτιν, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αρχικά σκέφθηκε να αναβάλει το γάμο του με τη Μάρτα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεν ήθελε να στενοχωρήσει την εκλεκτή της καρδιάς του.
Ο γάμος τους θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με συνολικά 60 εκλεκτούς καλεσμένους: Συγγενείς, φίλους και πολιτικούς. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν στην αυριανή τελετή θα παραστούν τα πέντε παιδιά του γαμπρού, που αντιτίθενται σε αυτό τον γάμο -και μάλιστα, σ’ έναν γάμο εν καιρώ πολέμου.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Ινδία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε τουρίστες στο ινδικό Κασμίρ, δήλωσε ένας ανώτερος.
Πάπας Φραγκίσκος: Ένα τελευταίο «ευχαριστώ» και ένα αποχαιρετιστήριο νεύμα
«Σας ευχαριστώ που με φέρατε πίσω στην πλατεία» του Αγίου Πέτρου: Αυτά τα λόγια.
Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση ενόπλων σε ομάδα τουριστών στο ινδικό Κασμίρ
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο υπό ινδική διοίκηση Κασμίρ όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον.