

Για την οικολογική καταστροφή που έχει συντελεστεί στον Βόλο, με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, μιλά ο δήμαρχος της περιοχής, Αχιλλέας Μπέος, δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
«Το 2023 πήγα με την καταστροφή που έγινε στην περιοχή της Μαγνησίας κι επισκέφθηκα τη λίμνη Κάρλα, καθώς τότε υπήρχε εισροή λυμάτων από τον Πηνειό, που είχε χαλάσει ο βιολογικός καθαρισμός. Ερχόντουσαν όλα τα νερά, τα λύματα και ψόφια ζώα από τη μεγάλη πλημμύρα στην Κάρλα. Διαπίστωσα το ίδιο πράγμα σε άλλη μορφή. Έκανα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, επισήμανα τα προβλήματα. Δυστυχώς, δεν έγινε τίποτα από αδράνεια ή αν θέλετε από ανευθυνότητα του αρμόδιου, του Περιφερειάρχη. Αυτό είναι υποχρέωση της Περιφέρειας» λέει αρχικά ο κ. Μπέος, μιλώντας στο Live News.
Το νερό βάφτηκε κόκκινο από το αίμα των νεκρών ψαριών – Βίντεο από drone
Εικόνες απόλυτης οικολογικής καταστροφής με τα νεκρά ψάρια που έχουν εγκλωβιστεί στον χείμαρρο του Ξηριά στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στο δίχτυ που έχει τοποθετηθεί, προκειμένου να προστατευτεί ο Παγασητικός, κατέγραψε ένα drone.
Από τα εναέρια πλάνα φαίνονται τα νεκρά ψάρια να καλύπτουν μια τεράστια περιοχή, περίπου 500 μέτρων, με το πλέγμα να τα συγκρατεί με δυσκολία, ενώ στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που φορτώνουν τα ψάρια σε φορτηγά, για να τα μεταφέρουν στον ειδικό χώρο συγκέντρωσής τους στο λιμάνι του Βόλου.
Ρεπόρτερ της ιστοσελίδας gegonota.news, που βρέθηκε στο σημείο στις 7:00 σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου το πρωί, ανέφερε ότι μέχρι τις 10:00 είχαν γεμίσει δυο φορτηγά με νεκρά ψάρια, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, κάθε φορά που αδειάζει χώρος από τα νεκρά ψάρια το νερό βάφεται κόκκινο από το αίμα τους.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.