Μπελέρης: Παραμένει κρατούμενος – «Σταλινική ενέργεια του Ράμα», λέει ο Μπερίσα

«Καλώ τους κατοίκους του Δήμου Χειμμάρας να προσέλθουν όλοι στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν για την προστασία των περιουσιών τους από τον Έντι Ράμα», γράφει ο Μπερίσα

Ο Σαλί Μπερίσα αντέδρασε έντονα, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου του Αυλώνα, που αποφάσισε την προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

«Σταλινική ενέργεια του Έντι Ράμα. Αυτός, χάριν των μαφιόζικων συμφερόντων του, διατάσσει την προφυλάκιση του υποψηφίου με τον συνδυασμό “Μαζί νικούμε”, ο οποίος υρπάγη τα μεσάνυχτα από την ναρκο-αστυνομία, τον Φρέντι Μπελέρη, για να εξασφαλίσει με αυτόν το τρόπο ότι θα συνεχίσει να ασκεί τον μαφιόζικο και ολοκληρωτικό έλεγχό του στα εδάφη και τις περιουσίες των κατοίκων της Χειμμάρας», είπε χαρακτηριστικά.

«Καταδικάζοντας με όση δύναμη την άσχημη αυτή αστυνομικίστικη ενέργεια, καλώ τους κατοίκους του Δήμου Χειμμάρας να προσέλθουν όλοι στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν για την προστασία των περιουσιών τους από τον Έντι Ράμα και την συμμορία του εντός του δημαρχείου Χειμάρρας», γράφει ο Μπερίσα στον λογαριασμό του στο Facebook.