

«Όλοι μας κρινόμαστε για την πορεία και τον λόγο μας» δήλωσε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Μπατζελή, η παραπομπή της οποίας στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αναταράξεις στο Κίνημα.
Μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ η κ. Μπατζελή είπε: «Τα όργανα πρέπει να λειτουργούν ορθολογικά, και όταν κάποιος δημιουργεί ή φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο σύνολο ή στη συνολική πολιτική ενός κόμματος, γι΄ αυτό υπάρχουν τα όργανα ώστε να ξεδιαλύνονται τα λόγια, οι πράξεις και να βγαίνει το αποτέλεσμα και να αποφασίζει η ΚΕ του κόμματος» σημείωσε η κ. Μπατζελή.
«Με βρίσκει σύμφωνη το ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα εξηγήσει τους λόγους που με κάλεσε και εγώ θα εξηγήσω τι είπα ή πώς το είπα. Αυτή είναι μία εσωτερική διαδικασία και αυτή τη στιγμή το ζήτημα είναι πολιτικό» πρόσθεσε.
Τόνισε ότι αυτή την εποχή συμβαίνουν μεγάλες ανακατατάξεις και γίνεται επαναπροσδιορισμός του πολιτικού πλαισίου κάθε κόμματος και «όλα τα πολιτικά στελέχη πρέπει να έχουμε λόγο για το πώς διεξάγονται οι διαδικασίες».
Στηρίζω την αυτόνομη πορεία
Για το θέμα της συνεργασίας είπε: «Η συζήτηση ξεκίνησε από το θέμα της συνεργασίας του κοινού ψηφοδελτίου που έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Εγώ πολιτικά διαχρονικά, και μάλιστα από το 2023, έχω διαφωνήσει με αυτή την πρόταση και έχω εξηγήσει πολιτικούς λόγους.
Σε όλες μου τις παρουσιάσεις έχω στηρίξει την αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου το ΠΑΣΟΚ δίνει αγώνα σε ένα δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Εκτιμώ ότι ο πολιτικός διάλογος μεταξύ όλων των κομμάτων πρέπει να είναι πολιτικός λόγος, διότι το ΠΑΣΟΚ έχει συνεισφέρει στον πολιτικό λόγο και στη διαμόρφωση συμμαχιών. Αυτό πρεσβεύω και θα συνεχίσω να πρεσβεύω».
Σχετικά Νέα
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.
Σ. Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Στον Έβρο ο Δένδιας: Επισκέφθηκε επιτηρητικό φυλάκιο και παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Ορεστιάδα
Το επιτηρητικό φυλάκιο «5» στον Έβρο, στην περιοχή ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.