

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολική ανατροπή στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών ο Ζορντάν Μπαρντελά ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που στήριξαν την Εθνική Συσπείρωση και τους υποψηφίους της, λέγοντας ότι “επικράτησε μια συμμαχία ατιμίας και επικίνδυνων συμμαχιών”.
“Αυτές οι συμμαχίες ρίχνουν τη Γαλλία στα χέρια της άκρας αριστεράς” υποστήριξε ο ηγέτης της ακροδεξιάς.
“Θα ενισχύσουμε το έργο μας στην αντιπολίτευση, και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο νομοθέτες της Εθνικής Συσπείρωσης θα ενωθούν σε μια μεγάλη ομάδα” τόνισε ο Μπαρντελά.
“Ο Μακρόν επέλεξε να παραλύσει τους θεσμούς μας” πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.