

Έξι άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα νεκροί στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ, με την κυβέρνηση να δηλώνει ότι ανάμεσά τους υπήρχε τουλάχιστον ένας Αμερικανός υπήκοος βιενταμέζικης καταγωγής και με την αστυνομία σε ξεχωριστή ανακοίνωση της να σημειώνει ότι όλα τα θύματα ήταν ξένοι υπήκοοι.
«Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να λάβουν επειγόντως μέτρα για να αποφευχθεί ο αντίκτυπος στον τουρισμό», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, διέψευσε αναφορές σε ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι οι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.
Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας τόνισε τα θύματα ήταν «Βιετναμέζοι και άλλοι με διπλή υπηκοότητα – βιενταμέζικη και αμερικανική». Ο ίδιος είπε ότι αιτία θανάτου τους σχετίζεται με «τοξική ουσία».
Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των έξι ανθρώπων μετά από ειδοποίηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 17.30, τοπική ώρα.
Το Grand Hyatt Erawan διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται στη δημοφιλή τουριστική περιοχή Ρατσαπρασόνγκ, γνωστή για μνημεία και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄: Η Ουκρανία θέλει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και κάνει τα πάντα
Ότι μίλησε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ,.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.
Η Ουγγαρία ακυρώνει συνομιλίες με την Ουκρανία για τα δικαιώματα μειονοτήτων
Η Ουγγαρία ακύρωσε συνάντηση με την Ουκρανία, με τη συμμετοχή ειδικών στα δικαιώματα μειονοτήτων,.