Μπαλάφας: O αρχηγός της ΝΔ προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Ο Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών, μιλώντας, σήμερα, στον ρ/φ σταθμό NEWS 24/7 και τoν δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, τόνισε, μεταξύ άλλων:

Για την κατηγορία του κύριου Μητσοτάκη ότι ο Πρωθυπουργός είναι  φορέας της διαπλοκής
«Στη χώρα μας, μετά τον Αύγουστο του 2018, υλοποιούμε μια σειρά από θετικά μέτρα, ενώ με ευθύνη της δικαιοσύνης προχωρά η διαλεύκανση διαφόρων σκανδάλων. Για αυτό το λόγο και μετά από αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης σε οικονομικό συνέδριο στην Κύπρο  -το οποίο ήταν επιχορηγούμενο από τον κύριο Αρτεμίου τον οποίο ο ίδιος καταγγέλλει- για την κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων ο αρχηγός της ΝΔ προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Επιπλέον, ο κύριος Μητσοτάκης βαρύνεται για τα δάνεια του «Κήρυκα Χανίων» και το κόμμα του κατηγορείται για προβληματικά  δάνεια κλπ.  «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».
Για το αν έχει κρυφή ατζέντα η ΝΔ σχετικά με το Δώρο των Χριστουγέννων
«Ο κύριος Μητσοτάκης είτε επειδή είναι ειλικρινής είτε επειδή του ξέφυγε, είπε για το σχέδιο του να καταργήσει το δώρο των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε ότι το επίδομα ανεργίας είναι αντιπαραγωγικό, παλιότερα στη ΝΔ λέγανε για  ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ κλπ. Δεν είναι ζήτημα κρυφής ατζέντας, ο κύριος Μητσοτάκης μιλάει και απειλεί την κοινωνία. Ο κόσμος καταλαβαίνει και δεν έχει καμία διάθεση να τους αφήσει να γυρίσουν πίσω για να παραγράψουν τα σκάνδαλά τους και να ρημάξουν τον τόπο».
Για το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ
«Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας. Δεν μπορείς να συμπορευτείς με ένα κόμμα που υποστηρίζει σκληρά, νεοφιλελεύθερα μέτρα και, ταυτόχρονα, υιοθετεί πλευρές της ατζέντας της ακροδεξιάς. Πρόκειται για δύο εντελώς ανταγωνιστικά πολιτικά σχέδια για τη χώρα μας.

Σχετικά Νέα