Μπακογιάννης υπέρ Αχτσιόγλου: Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όχι για το πως εμφανίζονται

Τη στήριξή του για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε tweet o Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα».

Η κ. Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται. Αρκετά με τον σεξισμό, το μισογυνισμό και τη χυδαιότητα.

Τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθύμισε ότι η βουλευτής «έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει», ενώ τα σχόλια τόσο για την ίδια όπως και για κάθε κυρία στην πολιτική πρέπει να γίνονται «για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνισή της».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα